Joomla en Wordpress website onderhoud

Website onderhoud
Heeft u geen tijd om met enige regelmaat uw website contentmatig te wijzigen?

Wij plaatsen uw nieuwe teksten en/of foto's en voegen nieuwe content toe of wij zorgen ervoor dat gewenste nieuwe functionaliteiten worden ingeregeld. Wij helpen u bij het onderhouden van uw website. Voor back-ups, software-updates, maar ook het plaatsen en redigeren van teksten en afbeeldingen. Wij voeren professioneel onderhoud van websites uit. Aanpassingen zijn meestal binnen twee werkdagen uitgevoerd en verwerkt.

Wij verzorgen onderhoud en beheer van uw website. U bepaald natuurlijk zelf of u veel zelf doet of u het onderhoud uit handen wilt geven.

Technisch Joomla en Wordpress onderhoud
Regelmatig komt het voor dat joomla of Wordpress websites ten prooi vallen aan hackers. Joomla-Wordpress websites lopen dit risico net zo als iedere andere website. Wij raden u dan ook aan om uw Joomla website altijd te updaten of te migeren naar de laatste Joomla versie.

Een Joomla of Wordpress onderhouds abonnement per maand biedt u bescherming en protectie tegen hacking en zorgt voor een optimaal en professioneelwerkende Joomla cms! of Wordpress website.

U kunt het Joomla of Wordpress software onderhoud ook uitbesteden aan joomlawebdesign24.nl. Wij zorgen er voor dat uw cms versie up-to-date blijft en dat uw website goed is, veilg is en goed blijft.

Wij bieden u compleet joomla en Wordpress onderhoud aan voor uw website, denk hierbij aan content matig onderhoud, het installeren en in gebruik nemen van nieuwe componenten en of plugins, inclusief updates van het CMS en door u geïnstalleerde en gebruikte plugins of componenten, modules en templates.

Joomla! cms of Wordpress is een geweldig systeem voor het beheer van je website. Deze cms systemen worden wereldwijd ontwikkeld op basis van open source development.

Hebeft u interesse in het uitbesteden van onderhoud of ander website onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven, of bent u geinteresseerd in een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

De ontwikkeling van het bouwen van uw nieuwe website verloopt over het algemeen via de volgende stappen: Client intake, uitgebreide offerte, webdesign planning, grafisch ontwerp, implementatie & realisatie, Testing, online gaan en beheer & onderhoud.

Lees meer

Joomla & Wordpress webdesign

Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele Joomla & Wordpress websites en webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor website onderhoud en beheer, CMS updates en CMS migraties.

Lees meer

Professioneel & betaalbaar webdesign

Wij bieden u zeer complete webdesign pakketten tegen aantrekkelijke webdesign tarieven aan. Wij maken & bouwen mobiel vriendelijke websites met een unieke look & feel,  uitgerust met een Content Management Systeem. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een uitgebreide webdesign offerte aan.

Lees meer

Onze klanten & Portfolio

Voor een groot aantal klanten voeren wij diverse webdesign projecten uit. Dit varieert van het ontwikkelen van een logo tot en met het ontwikkelen van complexe interactieve websites. Als specialist in webdesign ontwikkelen wij al een zeer geruime tijd succesvolle websites voor onze klanten.

Lees meer

Contact

Horizon Interactive
Joomlawebdesign24
David Kouwenaarstraat 58
1068 WK Amsterdam
W: www.joomlawebdesign24.nl
E: info(at)joomlawebdesign24.nl
T: 06 186 531 89
KVK:  34392758 0000
BTW: 137677248B02

Onze webdesign pakketten

Olaf Hooghoff - eigenaar

Even voorstellen! Ons internetbureau ontwerpt en realiseert al weer 12 jaar lang unieke, zoekmachinevriendelijke responsive maatwerk websites, vaak uitgerust met een cms zoals Joomla! of Wordpress, voor het MKB. Naast grafisch ontwerp & webdesign en cms development, houden wij ons bezig met website onderhoud en zoekmachinemarketing.  Wij zijn uw enthousiaste, betrouwbare webdesign partner en wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme websites voor een vast scherp tarief.

Lees meer