Wordpress websites & Wordpress webdesign

betaalbaar webdesign

Wij bieden u professioneel webdesign voor een scherpe prijs! De te ontwikkelen maatwerk websites zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en tablets en eenvoudig zelf te beheren en te onderhouden.

Ideaal voor het MKB en ZZP'ers. Uw professionele website in Wordpress of Joomla cms inclusief, ontwerp en responsive vertoning al vanaf € 475,-.

In ons portfolio vindt u de meest recente door ons gebouwde websites. Laat u inspireren Zo krijgt u een goede indruk van onze webdesign mogelijkheden.

De websites worden responsive gebouwd, zodat de website ook automatisch meeschaalt met de grootte van de mobiele telefoon en tablet. 

De websites worden responsive gebouwd, zodat de website ook automatisch meeschaalt met de grootte van de mobiele telefoon en tablet. 

Bovendien wordt uw website vaak uitgerust met een Content Manangement Systeem (cms) voor simpel eigen onderhoud en beheer. Wanneer wij websites met een cms ontwikkelen maken wij gebruik van Joomla, Wordpress, maar ook van Drupal of Magento. Wij zijn professionele cms specialisten.

De websites worden responsive gebouwd, zodat de website ook automatisch meeschaalt met de grootte van de mobiele telefoon en tablet.

Bekijk onze webdesign portfolio of vraag direct en gratis een uitgebreide webdesign offerte aan. Onze webdesign tarieven en webdesign pakketten vindt u hier.

Onze werkwijze

De ontwikkeling van het bouwen van uw nieuwe website verloopt over het algemeen via de volgende stappen: Client intake, uitgebreide offerte, webdesign planning, grafisch ontwerp, implementatie & realisatie, Testing, online gaan en beheer & onderhoud.

Lees meer

Joomla & Wordpress webdesign

Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele Joomla & Wordpress websites en webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor website onderhoud en beheer, CMS updates en CMS migraties.

Lees meer

Professioneel & betaalbaar webdesign

Wij bieden u zeer complete webdesign pakketten tegen aantrekkelijke webdesign tarieven aan. Wij maken & bouwen mobiel vriendelijke websites met een unieke look & feel,  uitgerust met een Content Management Systeem. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een uitgebreide webdesign offerte aan.

Lees meer

Onze klanten & Portfolio

Voor een groot aantal klanten voeren wij diverse webdesign projecten uit. Dit varieert van het ontwikkelen van een logo tot en met het ontwikkelen van complexe interactieve websites. Als specialist in webdesign ontwikkelen wij al een zeer geruime tijd succesvolle websites voor onze klanten.

Lees meer

Contact

Horizon Interactive
Joomlawebdesign24
David Kouwenaarstraat 58
1068 WK Amsterdam
W: www.joomlawebdesign24.nl
E: info(at)joomlawebdesign24.nl
T: 06 186 531 89
KVK:  34392758 0000
BTW: 137677248B02

Onze webdesign pakketten

Olaf Hooghoff - eigenaar

Even voorstellen! Ons internetbureau ontwerpt en realiseert al weer 12 jaar lang unieke, zoekmachinevriendelijke responsive maatwerk websites, vaak uitgerust met een cms zoals Joomla! of Wordpress, voor het MKB. Naast grafisch ontwerp & webdesign en cms development, houden wij ons bezig met website onderhoud en zoekmachinemarketing.  Wij zijn uw enthousiaste, betrouwbare webdesign partner en wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme websites voor een vast scherp tarief.

Lees meer