Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele Joomla websites en Joomla webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor website onderhoud, CMS updates en CMS migraties, het installeren en configureren van commerciele Joomla templates, het omzetten van uw psd naar een Joomla of Wordpress template, en zoekmachinemarketing.

Over Joomla cms!
Joomla!™ is al jaren een award winning uitgebreid content management systeem (CMS), dat u de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen en te onderhouden. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten. Bovendien is Joomla! een open source pakket en is voor iedereen vrij beschikbaar. Joomlawebdesign24 is een echte Joomla specialist en kan elke gewenst ontwerp of design converteren naar joomla cms!

 

Joomla versies
Joomla 1. is dus al sinds 2009 aan het eind gekomen van de ondersteuning en is dus End Of Life. De ondersteuning op Joomla 1.5 is al enige tijd (sinds 2012) geleden gestopt en Joomla versie 2.5.28 is sinds december end of life en nu draait de Joomla serie 3.9.12. 

Joomla is dus open-source software en het is gratis te downloaden en te gebruiken, en veel ontwikkelaars over de hele wereld dragen bij aan de ontwikkeling en verbetering. Binnenkort komt de Joomla 4 serie uit.

Wij doen sinds 2006 veel Joomla webdesign en CMS! ontwikkeling (Joomla conversies/maatwerk) alsmede grafisch webdesign, Flash development, huisstijl ontwerp en SEO marketing. Wij kennen Joomla van haver tot gort en hebben zeer veel ervaring met de diverse componenten, zoals bijvoorbeeld  K2, Virtuemart en Community Builder en andere diverse Joomla modules en plugins.

Klik hier voor onze Joomla webdesign tarieven en/of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten bouwen van uw Joomla website. Onze Joomla en Wordpress webdesign portfolio vindt u hier.

Onze werkwijze

De ontwikkeling van het bouwen van uw nieuwe website verloopt over het algemeen via de volgende stappen: Client intake, uitgebreide offerte, webdesign planning, grafisch ontwerp, implementatie & realisatie, Testing, online gaan en beheer & onderhoud.

Lees meer

Joomla & Wordpress webdesign

Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele Joomla & Wordpress websites en webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor website onderhoud en beheer, CMS updates en CMS migraties.

Lees meer

Professioneel & betaalbaar webdesign

Wij bieden u zeer complete webdesign pakketten tegen aantrekkelijke webdesign tarieven aan. Wij maken & bouwen mobiel vriendelijke websites met een unieke look & feel,  uitgerust met een Content Management Systeem. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een uitgebreide webdesign offerte aan.

Lees meer

Onze klanten & Portfolio

Voor een groot aantal klanten voeren wij diverse webdesign projecten uit. Dit varieert van het ontwikkelen van een logo tot en met het ontwikkelen van complexe interactieve websites. Als specialist in webdesign ontwikkelen wij al een zeer geruime tijd succesvolle websites voor onze klanten.

Lees meer

Contact

Horizon Interactive
Joomlawebdesign24
David Kouwenaarstraat 58
1068 WK Amsterdam
W: www.joomlawebdesign24.nl
E: info(at)joomlawebdesign24.nl
T: 06 186 531 89
KVK:  34392758 0000
BTW: 137677248B02

Onze webdesign pakketten

Olaf Hooghoff - eigenaar

Even voorstellen! Ons internetbureau ontwerpt en realiseert al weer 12 jaar lang unieke, zoekmachinevriendelijke responsive maatwerk websites, vaak uitgerust met een cms zoals Joomla! of Wordpress, voor het MKB. Naast grafisch ontwerp & webdesign en cms development, houden wij ons bezig met website onderhoud en zoekmachinemarketing.  Wij zijn uw enthousiaste, betrouwbare webdesign partner en wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme websites voor een vast scherp tarief.

Lees meer