Professioneel Webdesign bureau Amsterdam.

Wij zijn een toonaangevend webdesign bureau uit Amsterdam. Wij maken aansprekende websites en webwinkels.

Bent u dus op zoek naar een webdesign bureau in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn Horizon Interactive, en wij doen al weer 12 jaar met veel passie en beleving ons werk en gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke, moderne, attractieve en betaalbare websites.

Met de websites van Horizon Interactive bent u professioneel, snel en goedkoop online met uw nieuwe website: nu al vanaf € 475,- heeft een compleet nieuwe website op maat uitgerust met een cms (Joomla of Wordpress). Natuurlijk worden de websites Responsive gemaakt voor een goede en mooie vertoning op alle apparaten zoals tablets en mobiles.

Veilig, voordelig en snel.
Wij bouwen mooie en gebruiksvriendelijke websites, SEO vriendelijk en natuurlijk geschikt voor mobiel. Vraag vrijblijvend een uitgebreide offerte aan! Onze webdesign tarieven vindt u hier en onze portfolio kunt u hier bekijken.

Onze werkwijze

De ontwikkeling van het bouwen van uw nieuwe website verloopt over het algemeen via de volgende stappen: Client intake, uitgebreide offerte, webdesign planning, grafisch ontwerp, implementatie & realisatie, Testing, online gaan en beheer & onderhoud.

Lees meer

Joomla & Wordpress webdesign

Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele Joomla & Wordpress websites en webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor website onderhoud en beheer, CMS updates en CMS migraties.

Lees meer

Professioneel & betaalbaar webdesign

Wij bieden u zeer complete webdesign pakketten tegen aantrekkelijke webdesign tarieven aan. Wij maken & bouwen mobiel vriendelijke websites met een unieke look & feel,  uitgerust met een Content Management Systeem. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een uitgebreide webdesign offerte aan.

Lees meer

Onze klanten & Portfolio

Voor een groot aantal klanten voeren wij diverse webdesign projecten uit. Dit varieert van het ontwikkelen van een logo tot en met het ontwikkelen van complexe interactieve websites. Als specialist in webdesign ontwikkelen wij al een zeer geruime tijd succesvolle websites voor onze klanten.

Lees meer

Contact

Horizon Interactive
Joomlawebdesign24
David Kouwenaarstraat 58
1068 WK Amsterdam
W: www.joomlawebdesign24.nl
E: info(at)joomlawebdesign24.nl
T: 06 186 531 89
KVK:  34392758 0000
BTW: 137677248B02

Onze webdesign pakketten

Olaf Hooghoff - eigenaar

Even voorstellen! Ons internetbureau ontwerpt en realiseert al weer 12 jaar lang unieke, zoekmachinevriendelijke responsive maatwerk websites, vaak uitgerust met een cms zoals Joomla! of Wordpress, voor het MKB. Naast grafisch ontwerp & webdesign en cms development, houden wij ons bezig met website onderhoud en zoekmachinemarketing.  Wij zijn uw enthousiaste, betrouwbare webdesign partner en wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme websites voor een vast scherp tarief.

Lees meer