De ontwikkeling van het bouwen van uw nieuwe website verloopt over het algemeen via de volgende stappen: Client intake, uitgebreide offerte, webdesign planning, grafisch ontwerp, implementatie & realisatie, Testing, online gaan en beheer & onderhoud.

Tijdens een oriƫnterend (telefonisch/per e-mail/mondeling gesprek wordt er gekeken naar de behoefte en wensen van u als klant. Wij proberen met u mee te denken om passende oplossingen te vinden voor uw specifieke wensen. Ook kunnen wij u informeren over eventuele aanvullende mogelijkheden. U kunt uw webdesign wensenlijst ook per e-mail naar ons sturen.

U ontvangt dan binnen 24 uur een uitgebreide webdesign offerte van ons.Aan de hand van uw persoonlijke wensen wordt er vervolgens een passende offerte gemaakt met een vaste prijs, zo weet u vooraf precies wat het gaat kosten.

Na goedkeuring van onze offerte, dient u het benodigde materiaal (beeld/text) aan te leveren, zodat wij kunnen beginnen met de grafische werkzaamheden, hierbij kunt u denken aan een logo, text voor de homepage, menu en eventueel sub menu structuur, en enkele voorbeeld sites ter inspiratie.

Tijdens de uitvoering van uw opdracht krijg u regelmatige terugkoppeling. In deze fase ontvangt u ook een finaal design in JPG/PSD formaat. Deze look en feel zal nog een aantal malen moeten worden aangepast, zodat het uiteindelijk een website wordt die geheel voldoet aan uw wensen.

Na goedkeuring wordt het design geconverteerd naar een Joomla of Wordpress cms! web template. Aansluitend wordt de navigatie en de content en aanvullende functionaliteiten verwerk.
Nadat de website gereed is, wordt deze uitvoerig getest en zal deze vervolgens op uw domeinnaam geplaatst worden.In overleg wordt de website bij diverse zoekmachines aangemeld en zijn er diverse mogelijkheden om de website onder de aandacht te brengen.

Het up-to-date houden van uw website is belangrijk. Gezamenlijk en in overleg met u wordt bepaald wie het onderhoud voor de website gaat doen: Uzelf, via het meegeleverde CMS systeem of wij via een onderhoudscontract of op basis van uurtje factuurtje.

Gratis offerte aanvragen

Bent u geinteresseerd in een van onze diensten? Vraag dan nu en geheel vrijblijvend een webdesign offerte aan voor het laten bouwen van uw professionele website volledig op maat. Onze webdesign portfolio vind u hier, en onze webdesign tarieven treft u hier aan.

Onze werkwijze

De ontwikkeling van het bouwen van uw nieuwe website verloopt over het algemeen via de volgende stappen: Client intake, uitgebreide offerte, webdesign planning, grafisch ontwerp, implementatie & realisatie, Testing, online gaan en beheer & onderhoud.

Lees meer

Joomla & Wordpress webdesign

Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele Joomla & Wordpress websites en webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor website onderhoud en beheer, CMS updates en CMS migraties.

Lees meer

Professioneel & betaalbaar webdesign

Wij bieden u zeer complete webdesign pakketten tegen aantrekkelijke webdesign tarieven aan. Wij maken & bouwen mobiel vriendelijke websites met een unieke look & feel,  uitgerust met een Content Management Systeem. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een uitgebreide webdesign offerte aan.

Lees meer

Onze klanten & Portfolio

Voor een groot aantal klanten voeren wij diverse webdesign projecten uit. Dit varieert van het ontwikkelen van een logo tot en met het ontwikkelen van complexe interactieve websites. Als specialist in webdesign ontwikkelen wij al een zeer geruime tijd succesvolle websites voor onze klanten.

Lees meer

Contact

Horizon Interactive
Joomlawebdesign24
David Kouwenaarstraat 58
1068 WK Amsterdam
W: www.joomlawebdesign24.nl
E: info(at)joomlawebdesign24.nl
T: 06 186 531 89
KVK:  34392758 0000
BTW: 137677248B02

Onze webdesign pakketten

Olaf Hooghoff - eigenaar

Even voorstellen! Ons internetbureau ontwerpt en realiseert al weer 12 jaar lang unieke, zoekmachinevriendelijke responsive maatwerk websites, vaak uitgerust met een cms zoals Joomla! of Wordpress, voor het MKB. Naast grafisch ontwerp & webdesign en cms development, houden wij ons bezig met website onderhoud en zoekmachinemarketing.  Wij zijn uw enthousiaste, betrouwbare webdesign partner en wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme websites voor een vast scherp tarief.

Lees meer