• responsive websites en responsive webshops

  “Wij bouwen responsive
  websites & webshops tegen
  aantrekkelijke vaste tarieven"

  Lees meer

 • creatieve websites

  “Wij verstaan de kunst van webdesign, wij bouwen creatieve websites met oog voor detail én techniek!"

  Lees meer

 • grafisch ontwerp

  “Wij bouwen mooie, unieke websites met oog voor details & grafische vormgeving"

  Lees meer

 • joomla webdesign

  “Wij ademen Joomla! cms. Joomla! heeft voor ons geen geheimen. Wij bouwen unieke, betaalbare Joomla websites op maat"

  Lees meer

 • bouwen van responsive websites

  “Wij bouwen websites die zich automatisch aanpassen aan de scherm breedte"

  Lees meer

 • Wordpress websites & Wordpress webdesign

  “Wij zijn ook specialist in WordPress websites. ✓ Full-service ✓ Gebruiksvriendelijk en mobile-friendly ✓ Altijd maatwerk."

  Lees meer

 • professionele Wordpress websites en webshops

  “Wij bouwen professionele Wordpress websites en webshops"

  Lees meer

 • PHP Maatwerk & programmeer oplossingen

  “Wij verzorgen PHP Maatwerk & programmeer oplossingen."

  Lees meer

 • zoekmachinevriendelijke websites & webshops

  “Wij bouwen zoekmachinevriendelijke websites & genereren traffic."

  Lees meer

 • socia media opnenem in websites

  “Wij integreren social media in onze websites."

   

 • website onderhoud & beveiliging

  “Wij bieden onderhoud, beveiliging & Optimalisatie van uw website."

  Lees meer

Zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig erg belangrijk voor ieder bedrijf of organisatie. Hiervoor heeft u een zoekmachinevriendelijke website nodig.

Uw website moet dus geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. Horizon Interactive kan u van dienst zijn met zoekmachineoptimalisatie zodat u niet alleen meer bezoekers = traffic naar uw website krijgt, maar ook hogere conversies behaalt. Hiertoe worden onder andere de structuur en de inhoud van uw website geoptimaliseerd voor zoekmachines (lees Google), waarbij de techniek, de content en de linkpopulariteit van groot belang zijn. Verder is het van belang dat u zoveel mogelijk aandacht besteedt aan linkbuilding.

zoekmachine optimalisatie

Het gebruik van zoekmachines
Zoekmachines zijn zo oud als het internet en vormen de meest gebruikte toegangspoort tot de enorme hoeveelheid informatie die vandaag de dag te vinden is. Volgens het CBS1 gebruikt maar liefst 85% van de Nederlandse internetgebruikers zoekmachines. Een onderzoek van Stichting
Internet Reclame (STIR) laat bovendien zien dat het zoeken naar specifieke informatie de belangrijkste internetactiviteit is en zelfs vaker gedaan wordt dan e-mailen.

Zoekmachine optimalisatie SEO heeft als doel website beter te laten scoren in de zoekmachines (lees: Google). Niet geheel verrassend is Google veruit de meest gebruikte zoekmachine in Nederland.

Geinteresseerd in SEO voor uw website? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

De ontwikkeling van het bouwen van uw nieuwe website verloopt over het algemeen via de volgende stappen: Client intake, uitgebreide offerte, webdesign planning, grafisch ontwerp, implementatie & realisatie, Testing, online gaan en beheer & onderhoud.

Lees meer

Joomla & Wordpress webdesign

Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele Joomla & Wordpress websites en webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor website onderhoud en beheer, CMS updates en CMS migraties.

Lees meer

Professioneel & betaalbaar webdesign

Wij bieden u zeer complete webdesign pakketten tegen aantrekkelijke webdesign tarieven aan. Wij maken & bouwen mobiel vriendelijke websites met een unieke look & feel,  uitgerust met een Content Management Systeem. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een uitgebreide webdesign offerte aan.

Lees meer

Onze klanten & Portfolio

Voor een groot aantal klanten voeren wij diverse webdesign projecten uit. Dit varieert van het ontwikkelen van een logo tot en met het ontwikkelen van complexe interactieve websites. Als specialist in webdesign ontwikkelen wij al een zeer geruime tijd succesvolle websites voor onze klanten.

Lees meer

Contact

Horizon Interactive
Joomlawebdesign24
David Kouwenaarstraat 58
1068 WK Amsterdam
W: www.joomlawebdesign24.nl
E: info(at)joomlawebdesign24.nl
T: 06 186 531 89
KVK:  34392758 0000
BTW: 137677248B02

Onze webdesign pakketten

Olaf Hooghoff - eigenaar

Even voorstellen! Ons internetbureau ontwerpt en realiseert al weer 12 jaar lang unieke, zoekmachinevriendelijke responsive maatwerk websites, vaak uitgerust met een cms zoals Joomla! of Wordpress, voor het MKB. Naast grafisch ontwerp & webdesign en cms development, houden wij ons bezig met website onderhoud en zoekmachinemarketing.  Wij zijn uw enthousiaste, betrouwbare webdesign partner en wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme websites voor een vast scherp tarief.

Lees meer