• responsive websites en responsive webshops

  “Wij bouwen responsive
  websites & webshops tegen
  aantrekkelijke vaste tarieven"

  Lees meer

 • creatieve websites

  “Wij verstaan de kunst van webdesign, wij bouwen creatieve websites met oog voor detail én techniek!"

  Lees meer

 • grafisch ontwerp

  “Wij bouwen mooie, unieke websites met oog voor details & grafische vormgeving"

  Lees meer

 • joomla webdesign

  “Wij ademen Joomla! cms. Joomla! heeft voor ons geen geheimen. Wij bouwen unieke, betaalbare Joomla websites op maat"

  Lees meer

 • bouwen van responsive websites

  “Wij bouwen websites die zich automatisch aanpassen aan de scherm breedte"

  Lees meer

 • Wordpress websites & Wordpress webdesign

  “Wij zijn ook specialist in WordPress websites. ✓ Full-service ✓ Gebruiksvriendelijk en mobile-friendly ✓ Altijd maatwerk."

  Lees meer

 • professionele Wordpress websites en webshops

  “Wij bouwen professionele Wordpress websites en webshops"

  Lees meer

 • PHP Maatwerk & programmeer oplossingen

  “Wij verzorgen PHP Maatwerk & programmeer oplossingen."

  Lees meer

 • zoekmachinevriendelijke websites & webshops

  “Wij bouwen zoekmachinevriendelijke websites & genereren traffic."

  Lees meer

 • socia media opnenem in websites

  “Wij integreren social media in onze websites."

   

 • website onderhoud & beveiliging

  “Wij bieden onderhoud, beveiliging & Optimalisatie van uw website."

  Lees meer

Even voorstellen!
Wij zijn een toonaangevend webdesign bureau in Amsterdam en wij ontwerpen en ontwikkelen al weer 12 jaar lang unieke, maatwerk websites voor ondernemend Nederland. Wij ontwerpen unieke gebruiksvriendelijke websites en webwinkels met een unieke uitstraling en look en feel, tegen aantrekkelijke tarieven.

De websites worden responsive gebouwd, zodat de website ook automatisch meeschaalt met de grootte van de mobiele telefoon en tablet. Bekijk onze webdesign portfolio of vraag direct en gratis een uitgebreide webdesign offerte aan.

Bovendien wordt uw website vaak uitgerust met een Content Management Systeem (cms) voor simpel eigen onderhoud en beheer.  Wanneer wij websites met een cms ontwikkelen maken wij gebruik van Joomla, Wordpress, maar ook van Drupal of Magento. Wij zijn professionele cms specialisten, voor zowel Joomla webdesign als Wordpress webdesign.. 

Met het content management systeem kunt u eenvoudig artikelen plaatsen, wijzigen of verwijderen, teksten aanpassen en afbeeldingen of video's toevoegen. Daarnaast kunnen nieuwe functionaliteiten simpel worden geintegreerd door het installeren, configureren van diverse componenten, plugins en extensies.

 Heeft u interesse in een webdesign offerte op maat? Vraag dan gratis een uitgebreide offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een maatwerk offerte.

Bekijk onze webdesign portfolio voor een overzicht van websites die zijn ontwikkeld en gebouwd.

Onze tarieven vindt u hier. Wij hanteren vaste en fixed tarieven, dus geen extra kosten of onvoorziene uitgaven achteraf, gebaseerd op onze drie webdesign pakketten Brons (€ 475,--), Zilver (€ 595,--) en Goud (€ 775,--), even afhankelijk van gewenste extra opties zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief op maat. 

Wilt u een eigen webwinkel of webshop beginnen neem dan ook vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct een offerte aanvragen. De prijs voor een webshop begint al bij € 775,-- en is mede afhankelijk van het aantal producten en uw wensen. Uw webshop wordt vanzelfsprekend gekoppeld aan Ideal, Paypal, Creditcard en andere betaalmethoden.

Onze werkwijze

De ontwikkeling van het bouwen van uw nieuwe website verloopt over het algemeen via de volgende stappen: Client intake, uitgebreide offerte, webdesign planning, grafisch ontwerp, implementatie & realisatie, Testing, online gaan en beheer & onderhoud.

Lees meer

Joomla & Wordpress webdesign

Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele Joomla & Wordpress websites en webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor website onderhoud en beheer, CMS updates en CMS migraties.

Lees meer

Professioneel & betaalbaar webdesign

Wij bieden u zeer complete webdesign pakketten tegen aantrekkelijke webdesign tarieven aan. Wij maken & bouwen mobiel vriendelijke websites met een unieke look & feel,  uitgerust met een Content Management Systeem. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een uitgebreide webdesign offerte aan.

Lees meer

Onze klanten & Portfolio

Voor een groot aantal klanten voeren wij diverse webdesign projecten uit. Dit varieert van het ontwikkelen van een logo tot en met het ontwikkelen van complexe interactieve websites. Als specialist in webdesign ontwikkelen wij al een zeer geruime tijd succesvolle websites voor onze klanten.

Lees meer

Contact

Horizon Interactive
Joomlawebdesign24
David Kouwenaarstraat 58
1068 WK Amsterdam
W: www.joomlawebdesign24.nl
E: info(at)joomlawebdesign24.nl
T: 06 186 531 89
KVK:  34392758 0000
BTW: 137677248B02

Onze webdesign pakketten

Olaf Hooghoff - eigenaar

Even voorstellen! Ons internetbureau ontwerpt en realiseert al weer 12 jaar lang unieke, zoekmachinevriendelijke responsive maatwerk websites, vaak uitgerust met een cms zoals Joomla! of Wordpress, voor het MKB. Naast grafisch ontwerp & webdesign en cms development, houden wij ons bezig met website onderhoud en zoekmachinemarketing.  Wij zijn uw enthousiaste, betrouwbare webdesign partner en wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme websites voor een vast scherp tarief.

Lees meer