PHP Maatwerk

by Super User

PHP Maatwerk webdevelopment en programmeer oplossingen, dat kan Horizon-Interactive ook voor je verzorgen. Met uitstekende kennis en een persoonlijke aanpak verzorgen wij complexe php oplossing voor Wordpress, Drupal en Joomla voor onze klanten.

De oplossingen die we voor onze klanten maken sluiten 100% aan bij hun wensen en eisen en behoeften. Door goed te luisteren, actief mee te denken en te adviseren, verzorgen wij webdevelopment diensten voor een groot aantal klanten.

Zoekt u dus een php expert die kan zorgen voor perfect werkende dynamische webapplicaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, je partner in maatwerk software ontwikkeling.

De maatwerk oplossingen worden geintegreerd binnen het dooer jou gebruikte cms. Geinteresseerd? Neem contact met ons op.

Partners

by Super User

Partners en samenwerking
Samenwerken met andere organisaties is erg belangrijk en het heeft voor ons bewezen dat dit een geslaagde formule is.

Wij werken intensief samen met andere webhosting, webdesign, marketing en reclamebureaus.

Door een samenwerking aan te gaan zijn wij in staat elkaar als bedrijven aan te vullen. Zo ontwikkelen wij regelmatig templates op basis van een Photoshop of Illustrator ontwerp van een reclamebureau en maken wij bijvoorbeeld weer ontwerpen voor een ontwikkelaar die weer wat minder gedreven is in webdesign.

Wij staan altijd open voor nieuwe partners om een samenwerking mee aan te gaan. Neem voor vragen of een afspraak gerust contact op om te bekijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen.

Werkwijze

by Super User

Tijdens een oriënterend (telefonisch/per e-mail/mondeling gesprek wordt er gekeken naar de behoefte en wensen van de klant. Wij proberen met je mee te denken om passende oplossingen te vinden voor je specifieke wensen. Ook kunnen wij je informeren over eventuele aanvullende mogelijkheden. Je kunt je design wensenlijst ook per e-mail naar ons sturen. Je ontvangt dan binnen 24 uur een uitgebreide offerte van ons.

Aan de hand van je persoonlijke wensen wordt er vervolgens een passende offerte gemaakt met een vaste prijs, zo weet je vooraf precies wat het gaat kosten.

Na goedkeuring van onze offerte, dien je het benodigde materiaal (beeld/text) aan te leveren, zodat wij kunnen beginnen met de grafische werkzaamheden, hierbij kun je denken aan een logo, text voor de homepage, menu en eventueel sub menu structuur, en enkele voorbeeld sites ter inspiratie.

Tijdens de uitvoering van uw opdracht krijg je regelmatige terugkoppeling. In deze fase ontvang je ook een finaal design in JPG/PSD formaat. Deze look en feel zal nog een aantal malen moeten worden aangepast, zodat het uiteindelijk een website wordt die geheel voldoet aan je wensen.

Na goedkeuring wordt het design geconverteerd naar een Joomla of Wordpress cms! web template. Aansluitend wordt de navigatie en de content verwerkt.

Nadat de website gereed is, wordt deze uitvoerig getest en zal deze vervolgens op je domeinnaam geplaatst worden.

In overleg wordt de website bij diverse zoekmachines aangemeld en zijn er diverse mogelijkheden om de website onder de aandacht te brengen.

Het up-to-date houden van uw website is belangrijk. Gezamenlijk en in overleg met u wordt bepaald wie het onderhoud voor de website gaat doen: Jezelf, via het meegeleverde CMS systeem of wij via een onderhoudscontract of op basis van uurtje factuurtje.

Maak gebruik van onze webdesign deskundigheid en ervaring en laat je website bouwen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Klik hier voor onze webdesign tarieven en/of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten bouwen van uw website. Onze webdesign portfolio vindt je hier.