Wordpress websites & Wordpress webdesign

WordPress is een mooi publicatie platform gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak.

WordPress is één van de eenvoudigste en meestgebruikte CMS-software ter wereld voor het realiseren van een mooie onderhoudsvriendelijke website. Het is een persoonlijk publicatieplatform gericht op eenvoud, webstandaarden en gebruiksgemak. Het grote voordeel van WordPress is dat u het geheel gratis kunt gebruiken, evenals de vele thema’s (voor het uiterlijk) en plug-ins (voor de technische toepassingen).

Waar wacht u nog op? Begin uw site met WordPress!

WordPress is in 2003 gestart met weinig code om het publiceren van tekst op het web gemakkelijker te maken, de eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien maken vele webloggers de overstap om WordPress te gebruiken en is WordPress uitgegroeid tot één van de grootste open source projecten op het web.

Alles wat u hier ziet, van documentatie tot de code, is gemaakt door en voor de WordPress gebruikers. WordPress is een Open Source project, dit betekent dat er honderden mensen over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling hiervan. Dit betekent ook dat iedereen vrij is om het te gebruiken, dus het maakt niet uit of je nu een persoonlijke site hebt of een site met commerciële doeleinden, WordPress is en blijft gratis.

Een klein beetje geschiedenis..

WordPress is geboren uit een wens om een publicatie systeem te maken die gestroomlijnd is en gebruik maakt van PHP en MySQL en onder GPL licentie valt. De eerste versies werden uitgebracht onder de naam b2/cafelog, daarna werd besloten om door te gaan onder de naam WordPress. Tegenwoordig is WordPress een rijp en stabiel product. We hopen dat onze software zich onderscheid van andere en samen met de gebruikers te werken aan de ontwikkeling van WordPress.

Waarom een website met het cms van WordPress?
> Het is gratis!
> Heel erg gemakkelijk en simpel in gebruik
> Er zijn veel gratis thema’s en plug-ins beschikbaar
> Je website is goed vindbaar voor Google
> Wordpress is het meestgebruikte platform ter wereld
> Er komen regelmatig verbeteringen
> U heeft direct toegang tot de content
> WordPress is mobiel en tablet vriendelijk
> U kan de website vanuit elke computer aanpassen
> U hoeft geen code te kennen om content op je website aan te passen

De technische mogelijkheden lopen uiteen van simpel tot zeer uitgebreid. Het is geschikt voor bijvoorbeeld een online portfolio of een weblog.

Wordpress website op laten maken? Wij bouwen professionele Wordpress websites op maat.

Onze werkwijze

De ontwikkeling van het bouwen van uw nieuwe website verloopt over het algemeen via de volgende stappen: Client intake, uitgebreide offerte, webdesign planning, grafisch ontwerp, implementatie & realisatie, Testing, online gaan en beheer & onderhoud.

Lees meer

Joomla & Wordpress webdesign

Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele Joomla & Wordpress websites en webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor website onderhoud en beheer, CMS updates en CMS migraties.

Lees meer

Professioneel & betaalbaar webdesign

Wij bieden u zeer complete webdesign pakketten tegen aantrekkelijke webdesign tarieven aan. Wij maken & bouwen mobiel vriendelijke websites met een unieke look & feel,  uitgerust met een Content Management Systeem. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een uitgebreide webdesign offerte aan.

Lees meer

Onze klanten & Portfolio

Voor een groot aantal klanten voeren wij diverse webdesign projecten uit. Dit varieert van het ontwikkelen van een logo tot en met het ontwikkelen van complexe interactieve websites. Als specialist in webdesign ontwikkelen wij al een zeer geruime tijd succesvolle websites voor onze klanten.

Lees meer

Contact

Horizon Interactive
Joomlawebdesign24
David Kouwenaarstraat 58
1068 WK Amsterdam
W: www.joomlawebdesign24.nl
E: info(at)joomlawebdesign24.nl
T: 06 186 531 89
KVK:  34392758 0000
BTW: 137677248B02

Onze webdesign pakketten

Olaf Hooghoff - eigenaar

Even voorstellen! Ons internetbureau ontwerpt en realiseert al weer 12 jaar lang unieke, zoekmachinevriendelijke responsive maatwerk websites, vaak uitgerust met een cms zoals Joomla! of Wordpress, voor het MKB. Naast grafisch ontwerp & webdesign en cms development, houden wij ons bezig met website onderhoud en zoekmachinemarketing.  Wij zijn uw enthousiaste, betrouwbare webdesign partner en wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme websites voor een vast scherp tarief.

Lees meer